Боже, какви заплахи ни налетяха за тези 30 години!

преди 10 месеца

Какви ли не чужди стратегии му минаха през главата на българина, през тези 30 на години демокрация:

– Първите „частнИци“ през 90те – ужасни и деградирали хора, които искат да изкарват ПАРИ!?!

– БРАДАТИЯ СЕДЕСАР – много съмнителен агент на „Запада“, който твърди че Комунизмът е утопия и най-лошото – трябва да се работи и то в частни фирми!?

– ПАЗАРНА ИКОНОМИКА – ужасен и неподходящ за нашите условия икономически модел, в който за съжаление получаваш толкова, колкото си заработил???

– ПЛАН РАНЪТ – американски таен и пъклен план за цялостно унищожение на уникалната БЪЛГАРСКА ПЛАНОВА ИКОНОМИКА (която хранеше Съветския съюз) и замяната и с неподходящата за местните хора и условия ПАЗАРНА ИКОНОМИКА!!!

– ВАЛУТЕН БОРД – натрапен и кошмарен финансов механизъм, чрез който се ОТНЕМА самостоятелността на БЪЛГАРСКИЯ ЛЕВ и възможността на БЪЛГАРСКИТЕ ФИНАНСОВИ МИНИСТРИ да водят собствена и независима финансова политика. Привързване към несигурната ДОЙЧЕ МАРКА, а от там към ЕВРОТО, което общо взето всеки момент ще рухне!!!

– ВКАРВАНЕ В НАТО!? Присъединяване към Северноатлантическия алианс, който от своето създаване е бил враг номер едно на Българинът! Този акт, на практика лиши България от водене на „самостоятелна“ и „независима“ политика и още по-лошото посочва Русия (да ме прощава Господ) като опасност!?!?!?

– НАРЯЗВАНЕ НА РАКЕТИТЕ – унищожаване на възможността за бомбандировки над традиционните ни душмани ВИЗАНТИЙЦИТЕ и ТУРЦИТЕ и замяната им с унижително ходене на почивки НА Халкидики и НА Бодрум!!!

– БОМБАНДИРАНЕ НАД СЪРБИЯ – варварски акт на НАТО срещу братския славянски и православен сръбски народ, който никога в своята история не е нападал и убивал съседните народи!!!- Присъединяване към ЕС

– краят на българските „СУВЕРЕНИТЕТ“ и „национална доктрина“ и ограничаване на възможностите на нашите БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ да вземат правилни решения, без да се съобразяват с натрапените ЕВРОПЕЙСКИ ПРАВИЛА. Най-плашещото очакване и изискване тук е – моля ти се абсолютно мъглявото и неразбираемо за нашия НАРОД – „Върховенство на правото и закона“!?!

– Закриване на 4те блока на АЕЦ КОЗЛОДУЙ, които бяха АБСОЛЮТНО БЕЗОПАСНИ и чрез мирния атом носеха евтина енергия в българските домове!

– Унищожаване на БЪЛГАРСКИЯ ИЗНОС към необятните пазари на Русия и замяната им с неплатежоспособните и мижави пазари на ЕС и САЩ!

– СОРОС – ужасен и адски зъл човек, който става и лега с мисълта, да унищожи България и нейния трудолюбив и гостоприемен народ!!! Плаща на секъкви месни предатели и продажници, които да реализират неговите пъклени планове!!!

– Подмолен план на БРЮКСЕЛСКИТЕ ЕВРОЧИНОВНИЦИ за забрана на БЪЛГАРСКИЯ ДОМАТ, ШКЕНБЕЧОРБАТА, КАРАНТИЯТА и КАЗАНА ЗА РАКИЯ!!!

– НОРВЕЖЦИТЕ – безпрецедентен и нагъл опит за крадене на БЪЛГАРСКИ ДЕЦА от БЪЛГАРСКИ ТРАДИЦИОННИ СЕМЕЙСТВА и отвеждането им в кошмарната Норвегия с неясна цел!!!

– ПРЪСКАНЕ С КЕМТРЕЙЛС – денонощно облитане на нашата територия от необозначени самолети, които разпръскват химикали и зарази, които ни тровят и разболяват!!!

– ПРАВОСЛАВНИТЕ ЦЕНОСТИ – координиран план на ЗАПАДЪТ за откъсване на България от традиционните за страната руско православие и неговите исконни ценностти. Налагане на опасни идеологии като ЕВРОГЕЙСТВОТО, ВЕГАНСТВО и ДЖЕНДЕРСТВОТО сред българските деца!!!

– БЕЖАНЦИ – наводняване на Европа и най-вече България, с предварително организирани ислямски терористи – поради недалновидната политика на Меркел, която доведе Германия и ЕС до небивал упадък!!!

– ИСТАМБУЛСКА КОНВЕНЦИЯ – лишаване на БЪЛГАРИНЪТ от БЪЛГАРЩИНАТА и от основни и традиционни за нашия народ традиции и обичаи. Пълна забрана на традиции като – побой над деца, жени и домашни животни. Пълна забрана на ТРИЧАНЕТО и ЛЕДЕНОТО ХОРО!!!

– ВАКСИНАЦИЯ срещу абсолютно безобиднното и измислено от Пентагона и Бил Гейц грипче Ковид. Грандиозен заговор, на целия свят, за финално и трайно унищожаване на древния, много интелигентен и гостоприемен БЪЛГАРСКИ НАРОД чрез ЧИПИРАНЕ, ОТРАВЯНЕ и СТЕРИЛИТЕТ!!!