Цветан Цветанов подаде оставка от всички ръководни постове на ГЕРБ

преди 2 години

Борисов благодари на Цветанов за свършената работа през годините.

След разговор между председателя на ПП ГЕРБ Бойко Борисов и Цветан Цветанов Цветанов подаде оставка от всички ръководни постове на ГЕРБ. Оставката вече е депозирана и приета от председателя на ГЕРБ Бойко Борисов. Това съобщиха от централата на партията. Борисов благодари на Цветан Цветанов за свършената работа през годините.

Припомняме, че след „Апартаментгейт“ Цветанов подаде оставка като председател на ПГ на ГЕРБ, председател на Комисията за вътрешен ред и сигурност и напусна парламента, но остана зам.-председател на партията и шеф на предизборния щаб. Сега се оттегля и от тези два партийни поста.

Ето какво написа Цветанов в профила си във Фейсбук:

Снимка от профила на Цветанов във Фейсбук

app-facebook

Tsvetan Tsvetanov

Скъпи приятели, днес подадох оставка от заеманите от мен ръководни позиции в ПП ГЕРБ. Искам сърдечно да ви благодаря за тези 13 години съвместна работа в ГЕРБ. Изградихме един функциониращ и работещ политически модел, който винаги се е водил само от обществените интереси на всяко едно населено място, на всяка община, на всеки регион, на България и нашите съграждани. Доказахме го с нашата силна евролиста, с чиято победа допринесохме за силна и обединена Европа. След разговор с лидера на ПП ГЕРБ Бойко Борисов прецених, че по-правилното е да подам оставка. Обмислях това решение достатъчно дълго, но го правя днес, защото за мен ГЕРБ е на всички членове и симпатизанти. За мен беше важно да запазя хладнокръвие и мълчание по време на кампанията, защото изборната победа беше общата ни морална удовлетвореност от съвместната ни работа през годините.

Етикети: *