„Криво седи, право служи, стар мюфтия”

преди 3 години

Основните вероизповедания у нас все още не са излезли от сянката на Държавна сигурност.

И мюфтията като патриарха. И той, и почти целият т. нар. Свети синод – все верни слуги на комунистическата Държавна сигурност и на Москва.
Всъщност още при създаването си цялото ръководство на ДПС бе съставено ИЗЦЯЛО от агенти на ДС и Кремъл. Истинските активисти, оказали съпротива при смяната на имената, ги държаха по затворите и ги освободиха чак след изборите за Велико народно събрание.

После мнозина от тях при опита им да влязат в ДПС бяха жестоко пребивани от активисти на ДПС-кадри на ДС. Неслучайно поредният сарай на Доган е на терен на „Лукойл” до терминала на „Лукойл” в пристанище Росенец, което правителството на Борисов хариза на руснаците с концесия за 35 години на цената на концесия за плаж. Неслучайно Борисов трети мандат охранява Доган и Пеевски с НСО. Ценни кадри на Кремъл са и за схемите на руския енергиен империализъм за източване на милиарди горница от България, който Борисов така страстно обслужва.

Фирмата, придобила терена, е собственост на секретарката на „самоубития“ секретар на Доган – Емин, впрочем завършила висше в Москва.
Та и Мюфтийството ни, и Светият ни синод са конструирани по една и съща матрица – пълни с безбожници и слуги на Сатаната в Кремъл.

Досието на агент Симеонов, действащ под прикритието на патриарх Неофит Снимка Христо Христов, „Държавна сигурност.com“
Етикети: * * *