Не тласкайте Македония към Кремъл и Белград! (Втора част)

преди 1 година

Няма да има по-голяма грешка от това да допуснем македонистите и псевдопатриотите, които са създадени и захранвани от Москва и Белград, да укрепват създадената от тях „Балканска стена

Националните герои на България, включително и тези, за които спорим със Скопие, са се борили за свободата и благоденствието на българския народ, на всеки българин, независимо от това дали живее в Мизия, Тракия, Македония, или на друго място по света. Любовта ни към ближния е в себеотдайното ни желание да работим за неговото щастие, а не в егоистичния стремеж да го притежаваме. Добрият родител се радва, когато вижда, че неговото дете живее на добро място и е щастливо, независимо от това дали то е до него. Синът е син, независимо от това дали е прокуден, изоставен или блуден, дори и когато не се завръща, но все пак трябва да знаем, че кръвта вода не става и тя рано или късно ще отмие наложената фалшива идентичност, за да избликне истинската.

Има ли спор по въпроса за това къде ще бъде по-добър животът за нашите братя в Северна Македония – в евразийската зона на влияние или в ЕС, независимо от това дали са осъзнали българския си произход, или не! Има ли съмнение кой работи за това страната ни да възпрепятства стремленията на единородните ни братя към завръщането им в нашето общо европейско семейство и кой ще спечели от такова действие! Нима не виждаме, че това са именно коминтерновците, които чрез кървав терор обезбългаряваха македонския край и създаваха македонска нация.

Днес последователите на тези антибългари отново са се мообилизирали, за да поддържат жива историята на своите злодеяния, защото те живеят за и с тези злодеяния. Те черпят силите си от историята на престъпленията на предците си, като я превръщат в настояще и бъдеще. Те превръщат с дяволско умение нашата болка от този трагичен исторически период в оръжие за своите пъклени планове. Нашият разум трябва да надделее над емоциите, за да пратим тези злодеи в историята на позора на тяхното предателство, защото няма да има по-голяма грешка от това да допуснем македонистите и псевдопатриотите, които са създадени и захранвани от Москва и Белград, да укрепват създадената от тях „балканска стена“, разделяща народа ни. Нашият национален дълг повелява да съборим тази стена, за да градим общото ни бъдеще!

Етикети: * *