Не тласкайте Македония към Кремъл и Белград!

преди 1 година

живеем в период на нова Студена война между режимът в Москва и Западът и ако искаме да има нормален диалог между нашите две страни първо трябва да разрушим "Балканската стена"

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов заяви, че не сме били готови да приемем Северна Македония в ЕС?!

Приемането на Северна Македония в НАТО и в ЕС е най-сигурната гаранция за нейното откъсване от зловещото влияние на Кремъл и Белград! Без откъсването от това влияние никога няма да бъдат разбити зловредните лъжи, наложени от Коминтерна, за миналото на Македония! Трябва да си даваме сметка, че живеем в период на нова Студена война между режимът в Москва и Запада и ако искаме да има нормален диалог между нашите две страни, първо трябва да разрушим „балканската стена“, която разделя българите много по-драматично, отколкото „Берлинската стена“ разделяше германците! Само при условие че със Северна Македония сме в рамките на една цивилизационна общност и на един военнополитически съюз на демократични държави, можем да преодолеем дълбоко издълбаните от Коминтерна кървави разделителни линии.

Македонизмът и кресливият псевдопатриотизъм у нас са двете лица на кремълската резидентура и тяхната единствена цел е да минират положителните тенденции към сближаване между София и Скопие,

които бяха катализирани основно от усилията на нашите партньори в НАТО и в ЕС. Очевидно е, че тези две лица на кремълската резидентура имат свои представители в Историческата комисия и чрез тях възпрепятстват търсенето на историческата истина, създавайки политически интриги с цел формиране на емоционална аргументация за позиция България да не подкрепя Северна Македония за ЕС през октомври. Такава позиция ще бъде предателство на нашия национален интерес!