Предал ли е Радев секретната част на проектодоговара за F-16 на друга заинтересована страна?

преди 4 седмици

Заиграването на демократичните организации с Радев и възможността за сътрудничество с него ще обезсмисли основния ни ценностен стремеж към ЕС и НАТО.

Къде бяха възмутените от прокурорския произвол, когато обвиниха Николай Ненчев, за това, че е засегнал интересите на РСК МиГ?

Уважаеми приятели и съидейници, не се поставяйте в услуга на президента Радев! Призивите за защита на президента са безотговорни и могат да разделят още повече демократичната общност. Следя с тревога случващото се в Администрацията на президента и подозренията, че негов съветник е изнасял секретни документи.Като бивш министър на отбраната предупредих още преди месеци, че вероятно и чуждите служби са прихванали престъпна активност, нямаща нищо общо с дребнави проверки и интриги.За мен беше ясно, че Радев до край ще се бори да саботира сделката за изтребителите F-16, включително поставяйки се в услуга на чужда държава. Още тогава стана ясно, че руски интереси се намесват в националните ни приоритети и тези на съюзниците ни от НАТО и Радев е техен инструмент.

Етикети: * *