Расото не скрива сатанинските рога и копита

преди 3 години

Не очаквайте от тези дяволи, покрити със златни раса и златни корони, от тези слуги на сатаната в Кремъл нито смирение, нито опит за сближаване. Те ще продължават да служат на оня "бог", който ги е турил начело на църквата веднага след окупацията на България от Червената армия, след като 2 000 български свещеници са избити или хвърлени в затвори и концлагери.

Папата, духовен водач на близо милиард и половина хора, протяга ръка към нашата църква.
Протяга ръка за обща меса, защото един е Христос и онова, на което ни учи: любов и смирение.
Но нашата църква, ръководена от комунистически агенти на Държавна сигурност и контролирана от Кремъл, отказва да се присъедини към този жест.

Не очаквам нещо друго.

За Бога !!!

Та т. нар. ни патриарх е агент на същата Държавна сигурност, която организира покушението срещу папа Йоан Павел Втори по заповед на Москва.

Когато полският папа стана опасен за целия соц лагер, поробен от Москва и трябваше да бъде отстранен, Кремъл използва най-верния си слуга – режима на Живков, за да не настрои директно срещу себе си целия свят. Почти успя, но както всичко комунистическо, и тази им свинщина се провали, а малко след това СССР се срина, наказан от Бога.

Не очаквайте от тези дяволи, покрити със златни раса и златни корони, от тези слуги на сатаната в Кремъл нито смирение, нито опит за сближаване. Те ще продължават да служат на оня „бог“, който ги е турил начело на църквата веднага след окупацията на България от Червената армия и след като 2 000 български свещеници са избити или хвърлени в затвори и концлагери, за да може Кремъл да контролира и днес чрез верните си слуги българската църква.

Онази Българска църква, която Русия не признава още от 1872 г. и срещу която обяви схизма.

Днес тези слуги на Сатаната в Кремъл се крият като мишки в дупки, вместо да посрещнат приятелски един духовен водач, който изхвърли златото, който се отказа от заплатата си, който не парадира с луксозни лимузини и златни корони.

Защото тези комунистически изчадия, назначени от Държавна сигурност, се страхуват за властта си, за огромните имоти на БПЦ, които владеят и експлоатират безконтролно. Защото те са несъизмерими с морала и посланията, които папата носи.

Защото те са слуги на един режим и на една империя, която и днес разделя православието и се опитва да го постави изцяло под свой контрол, за да обслужи имперските си интереси.

Не очаквайте от тези мижитурки нищо нормално и човешко.
Нищо българско и православно.

Етикети: * * *