Размисли след първи май

преди 3 месеца

Обещават европейски доходи, а водят евразийска политика!

Няма по-голямо лицемерие от това, охранени номенклатурчици и деца на съветския колониален елит да разказват първомайски приказки за труда пред насъбрали се социално слаби хора, предимно пенсионери.

Политическа философия на БСП и нейните производни, на Радев и на многото путинисти отрича човешките права и свободи.

Както в миналото, така и днес тези хора знаят само едно – как системно да унищожават, свободата и достойнството на българския народ.

Червените олигарси – всички с комунистически произход и манталитет, днес отново се обединяват под сянката на вожда в Кремъл. Те не могат и никога няма да изградят справедливо социално общество. Те създават тоталитарни режими и пораждат олигархия. За тях човекът не е ценност, а е обект на властта.

Всичко може да се каже за режима на Путин, освен, че той е „ляв“, егалитарен, или дори лицемерно загрижен към социално слабите.

Нито Радев – неприкритият политически лобист на Путин, нито червените милионери са борци за социална справедливост и достоен труд! Всичко, което тези хора искат, е властта, за да задвижат машината за собственото си благоденствие, като служат на чужда имперска идеология, в която гражданите ще са подчинено население. Преди тази чужда империя на злото се наричаше СССР. Днес на неговото място искат да строят Евразия.

Човешките права и свободи се определят като ценност единствено в Свободния свят. Българите могат да се радват на тях само в единна Европа. Единствено ако България е неделима част от голямото семейство на демократичните народи, свободният труд може да бъде защитен от безжалостно ограбване!