Свинята Че Гевара няма нищо общо с Гоце Делчев

преди 3 години

През първите 3 години от завземането на властта общо 108 000 са жертвите на режима на Кастро, като 78 000 от тях са загинали при опит за бягство, а 30 000 са разстреляни или убити след изтезания. При население 6 милиона. Броят на избитите надхвърля жертвите на нацисткия режим в Германия преди войната.

Повече от 14 000 убийства са извършени собственоръчно от Че Гевара или по негово нареждане. Психопатът е искал да участва лично в множество от екзекуциите

Ню Йорк, 11 декември 1964 г. В реч пред Общото събрание на ООН Че Гевара, нахлузил идиотската си военна барета, заявява: „Екзекуции? Разбира се, че ще екзекутираме! Ще продължим да екзекутираме, колкото е необходимо!”

Е, днес разни идиоти нямаше да разнасят фланелки с лика му, ако богаташкото аржентинско семейство, за чиято дъщеря е искал да се ожени, не бе отрязало мераците му за брак с дъщеря им.

Както нямаше и разни идиоти да го сравняват с Гоце Делчев…

Същия ден по-късно, 11 декември 1964 г., Гевара ще разбере, че американските власти са осуетили два опита за атентат срещу него от кубински емигранти, чиито бащи и братя е убил. Първият опит е осъществен от Моли Гонсалес, която се опитва да пробие барикадите с ловен нож, а вторият – от Гийермо Ново с базука от лодка в Ийст Ривър.

Повече от 14 000 убийства са извършени собственоръчно от Че Гевара или по негово нареждане. Психопатът е искал да участва лично в множество от екзекуциите.

Още с идването си на власт Че Гевара става главен екзекутор в затвора La Cabana, където не само лично разстрелва хиляди хора, но и със садистична наслада участва в изтезанията на хвърлените в затвора кубинци. През първите 3 години от завземането на властта общо 108 000 са жертвите на режима на Кастро, като 78 000 от тях са загинали при опит за бягство, а 30 000 са разстреляни или убити след изтезания. При население 6 милиона. Броят на избитите надхвърля жертвите на нацисткия режим в Германия преди войната.

Разстрелва жертвите си със садистична наслада

Само през 1959 г. Че Гевара, когото лично Кастро е назначил да прилага новия Закон за борба с контрареволюцията (законът действа със задна сила, нещо недопустимо в нормалния свят), изпраща на екзекуция 1897 души. При някои от разстрелите държи лично да изпълнява убийствата, ако разполага със свободно време. Такива са официалните данни. Съдете какво е ставало извън протокола.

Към списъка трябва да прибавим и 2500 души, които Че Гевара изправя до стената и разстрелва заедно с екзекуторската си банда още при влизането си в Хавана през януари 1959 г. Без съд и присъда.

„Революционерът трябва да стане студена машина за убийство, която е мотивирана от чиста омраза”, пише изродът през същата 1959 г. По нареждане на Гевара след екзекуциите жертвите са доубивани (за всеки случай) с контролен изстрел от едрокалибрен Colt 45, който буквално пръска главата на човека.

„Омразата е елемент от нашия сблъсък, безкомпромисна омраза към врага, която ни кара да отидем отвъд естествените граници на допустимото човешко поведение и да превърнем войника в ефективна, селективна и студена машина за убиване”, опитва да философства психопатът малко преди смъртта си през 1967 г.

Че Гевара, Фидел и Раул Кастро връзват поредната си жертва за разстрел

За жестокостта на Гевара разказва затворникът от La Cabana Пиер Сан Мартин, който става свидетел как Че лично застрелва 14-годишно момче. То се застъпвало за баща си, разстрелян пред детето, а когато дошъл и неговият ред, непълнолетният кубинец не пожелал да застане на колене. „Храбрият” Гевара побеснял и го застрелял с изстрел в тила.
Всъщност Гевара е доказан психопат и садист още преди взимането на властта в Куба. Документирани са думите в личния му дневник, когато през 1957 г. застрелва беззащитния селянин Eutimio Guerra, подозиран в предателство: „Реших проблема с пистолет 32-и калибър, в дясната част на мозъка му. Неговите притежания сега са мои“.

После Че Гевера се пробва и на икономическия фронт, като национализира малкото работещи кубински предприятия и ги довежда до пълен крах. Като министър на промишлеността (с диплом на лекар-дерматолог) през 1961-1965 г. Гевара сътворява поредица идиотщини и довежда Куба до просешка тояга, дефицит и пълна мизерия.

„Реформаторът” Че изземва земята на селяните и създава стохилядна милиция, която да прилага новата аграрна политика. И естествено довежда страната до глад. Което не му пречи да стане едновременно президент на Националната банка, финансов министър и министър на индустриите.

Легендата твърди, че Гевара сам напуснал постовете си и решил „да помага” на други народи да вдигнат революции. Истината е далеч по-прозаична и проста като водка със сельодка – през 1964 г. дори СССР отказва да дотира идиотските му начинания и на 24 февруари 1965 г., когато изнася реч пред Втората африканско-азиатска среща за икономическа солидарност в Алжир, Гевара остро критикува Съветския съюз. При завръщането си в Хавана е посрещнат студено от Фидел и Раул Кастро, които вече са получили инструкции от Кремъл да го отстранят.

Психопатът малко след залавянето му от боливийските войници

Първо го изпращат в Конго, а веднага след това – в Боливия, където е заловен от боливийската армия и екзекутиран като терорист през 1967 г. Когато боливийските войници го арестуват, Гевара вика: „Не стреляйте! Жив съм по-ценен”. Явно не е мислел така за хилядите избити от него.

От Куба вече са избягали 10% от населението. С надуваеми лодки и самоделни салове, рискувайки живота си, повече от половин милион кубинци се изнасят от „рая” на Кастро и Че.

Ето с този убиец и психопат Борисов сравни българския патриот и борец за освобождение на Македония Гоце Делчев! Сами преценете има ли почва за сравнение и се сетете каква съветска помия плакне в кратуната си това нещо, та да петни името на Гоце Делчев, като го сравнява с масов убиец и комунистически психопат!

Етикети: * * * *