„Твой любящ Вова”

преди 1 година

„Ленин в Разлив“, известна картина от болшевишкото изкуство, рисувана далеч след 1917 г. Зиновиев предвидливо е изчистен от сюжета

Навършиха се 95 години от смъртта на един от най-опасните интелектуални и политически злодеи в човешката история – Владимир Илич Ленин. Обожествяван и проклинан приживе. Мумията му още е пазена и показвана на хиляди зомбирани от комунизъм човешки същества.

Освен личност със сатанинска жестокост, висока интелигентност и обща култура Ленин е и изтъкнат хомосексуалист. Това не е грях пред човечеството, но тази негова характеристика най-силно вбесява параноичните му почитатели, които предпочитат да го премълчат, защото не могат да оспорят необоримите факти.

Историкът Максим Соколов публикува серия от документи за тази дълго укривана страна от характера на „гения на болшевишката революция”.

„Григорий! Обстоятелствата ме накараха незабавно да се скрия от Петроград. Далече да замина не е възможно, работата не позволява. Другарите предлагат едно място, което било напълно безопасно. Но толкова скучно е да бъдеш самотен… Присъедини се към мен и ще си прекараме чудни дни далеч от всичко… Ако можеш да се уединиш с мен, телефонирай бързо и ще дам указания да приготвят всичко за двама души. 1 юли 1917 г.”

Писмото е намерено от Максим Соколов в архива на Зиновиев. Разбира се, Зиновиев веднага се съгласил. Двамата с Вова Ленин прекарват щастливи дни сред природата, в колиба край езерото Разлив. Там според комунистическите историци Володя пише книгата „Държавата и революцията”.

Безразборните сексуални контакти докарват на др. Ленин сифилис, който ще го отнесе в гроба на 54 ненавършени години.

Другото е известно – революция, гражданска война, колективизация и индустриализация, „велика” отечествена война и пр. екстри, които струват на бившата руска империя между 40 и 60 милиона човешки живота.

Без замислената от Ленин и болшевиките „пролетарска” революция Русия би се развивала по социалдемократически курс с бавни, ускоряващи се темпове, които след 40-50 години биха я превърнали в икономически гигант. Така поне смятат мнозина икономисти. Буржоазните партии още преди 1917 г. имат реалистични планове за поземлена реформа (на есерите), икономическо замогване, създаване на гражданско общество, на правова държава и т.н.

Радикален екстремист, Ленин взема властта в своята партия след нагласени избори и форсира подготовката за прилагане на фиксидеята си – незабавна, кървава, безпощадна революция.

Дълго скриваните указания и телеграми на Ленин до болшевишките ръководители в автономни републики и губернии говорят красноречиво за автора си: „Да се разстрелят незабавно!”, „Да се избесят сто човека!”, „Да бъдат затворени в концлагери!”, „Не жалете никого!”, „Бъдете образцово безпощадни!”

Сталин само ще довърши и ще разшири обхвата на терора, планиран и завещан от „вожда и учителя на световния пролетариат”.

Етикети: * * *