Поредно поколение на комунистическата върхушка е на път да овладее страната

преди 3 години

Целите и механизмите им са разработени, консултирани и контролирани от Кремъл.

Поредното поколение на червената олигархия пленява държавата и стратегически разбива ЕС и НАТО. Децата на комунистическата върхушка и ченгетата от ДС се готвят отново да превземат държавата. Всичките официални милионери и сочени за мафиоти – Елена, Сергей, Кирил Добрев – са отроци на върхушката на БКП и ДС или възпитаници на СССР. Те са изградили стратегия и я осъществяват поетапно. Целите и механизмите им са разработени, консултирани и контролирани от Кремъл.

Парите и бизнесът на бащите им са общи с тези на руските олигарси. Историята им е обща, проектите – икономически и политически, също.

Всички са свързани с режима на Путин.

Техните бащи създадоха организираната престъпност. Биологичните и партийните им родители програмираха прехода така, че капиталите и ресурсите на нацията да се концентрират в ръцете на децата на червените генерали и на агентите на ДС. Те моделираха политическия модел, конституцията, структурата и кадрите на съдебната власт така, че да не бъдат наказани за престъпленията им и винаги да имат гарантиран политически и съдебен чадър. Пред очите на обществото виждахме как те са контрабандисти на гориво, наркотици, оръжие, станаха предприемачи, хотелиери и олигарси. Тези хора овладяха по позволен и непозволен начин повечето държавни институции. Придобиха влияние във всички служби. Запазиха контрол над репресивния апарат.
Днес излезе наяве името на сина на един от червените шефове на МВР – контрабандист и съдружник в Първановите 5-звездни хотели, който се превърна в една от най-влиятелните фигури в БСП и с чиято помощ Радев беше направен президент. Цялата партийна и роднинска клика сега си е поставила за цел да разбива ЕС, за да построи нова империя за елита си, но вместо СССР тя ще се нарича Евразия. Нова тоталитарна система с център Москва, в която България ще бъде подчинена територия.
БСП днес са истинските български евроскептици. Техните депутати ще прокарват геополитическите проекти и политики на Москва в сърцето на европейските институции. Президентът им Радев ще пробива държавата отвътре, стремейки се да изземе все повече власт чрез режисирания от Кремъл популизъм. Ще се опита да помогне БСП да овладее изпълнителната власт и да си възобнови контрола върху службите. Целият този порочен кръг от зависимости е олицетворяван от множеството червени олигарси и партийци от върхушката на БСП. Но една от най-ярките фигури – емблема за това, е актуално коментираният Кирил Добрев.
Единствената преграда пред силата на червената олигархия са българските демократи – хората, доказали в лично качество, че могат да се опълчат на задкулисието в името на националния интерес.

А той е свободна и независима България в силни ЕС и НАТО