За човещина, за демокрация, за род и за Отечество!

преди 9 месеца

Винаги е имало за кого да гласуваме. Нека го направим пак! И не търсете собствената си печалба. Печалбата от всяко човешко действие не се измерва с пари и постове. Не се измерва със спечелено настояще. Измерва се със спечелено Бъдеще! Не за България на олигарси, патриарси, прокурори, перекендета, фатмаци, герберопитеци и мафиоти!

Стар съм вече. Роден съм осем месеца след проклетия им девети септември. Целият ми живот е сред тях и подчинен на тях. Познавам ги като въздуха, който вместо да дишам, ме задушаваше. Минал съм през всичките им уловки: чавдарче, пионерче, комсомолец… И спрях дотук. Просто в това време пораснах. Разбрах цялата им античовешка душичка, ако комунист може да има душа.

Професията ми е свързана изцяло и само с Човека, с неговата среда, неговото минало и бъдеще, а не с комуниста и неговите ненаситни нужди.

Пораснах достатъчно, за да осъзная, че с мен се гаврят шепа политически простаци! Гаврят се и с вас! Гаврят се и с дедите ни, и с децата ни! И дедите, и децата ни са им излишни, ако не станат простаци като тях! Защото те са простаци и само простотията ги храни и зарежда с енергия! Като Слави, като чалгата, като днешните парламентарни български политици! Като Бареков, като Джамбазки, като двамата Иво Христовци, като Сашо Симов, Велислава Дърева и Петър Волгин. И си намериха и президент на българската политическа простотия – генерал Румен Радев…

А знаете ли, ако по някакви независещи от нас причини изведнъж Русия се спихне като руска космическа ракета в безкрайния Космос, какво ще остане от всички току-що изброени и още доста неизброени като Доган, Руменовците Овчаров и Петков, Гоце, Корнелия, Сидеров и вся остальная водкопиющая сволоч?

Ще остане едно мокро, гнило, вонливо, гнусливо, безсмислено петно! И нищо друго!

В момента политическата битка в България е на живот и смърт! На живот за Русия и на смърт за България! Защото „Всяко тържество на България е смърт за Русия!“ Не съм го казал аз, казала го е една централна улица на София! Ние просто нямаме представа, колко софийски и български улици мразят България силно, откровено и до смърт!

Къде сме ние? Мразим или обичаме най-красивото кътче на планетата, в което сме се родили? Забравете политиците! Обърнете се към себе си, попитайте дядовците си, прочетете историята си, потърсете къде сте вие в нея!

Забравете всякакви селски идиоти като Джамбазки, Сидеров, Каракачанов, зарежете всякакви политически влечуги като Доган, Нинова, Марешки, зарежете простотията, с която пеевските медии от всякакъв вид ви обливат от сутрин до вечер, забравете дори себе си, но нека да върнем тази държава на децата си! 

Дизайн: „Хюго Бос” – Кремъл.
Снимка Филип Коновски.

Българите сме минали през какво ли не, но никога не сме оставяли децата си в Нищото, с гол ГЕРБ или кухо БСП в ръка.

Винаги е имало за кого да гласуваме. Понякога дори сме го и правили!

Нека го направим пак! И не търсете собствената си печалба от това!

Печалбата от всяко човешко действие не се измерва с пари и постове! Не се измерва със спечелено настояще! Измерва се със спечелено Бъдеще! За което е необходимо страхотно бачкане! Учене! Борба за Демокрация!

За силна и демократична България! Не за България на олигарси, патриарси, прокурори, перекендета, фатмаци, герберопитеци и мафиоти!

Просто – за демократична България!

А това, че съм стар, няма нищо общо. И да не бях стар, бих написал същото.

Етикети: * * *