Защо ще гласувам за Николай Ненчев

преди 7 месеца

Добре, че имаме такъв като Николай Ненчев. Вгледайте се в него и го чуйте!

Много обедня България откъм българи.

Актьорът Стоян Алексиев

Вече съм убеден, че ще гласувам за Николай Ненчев и приканвам всички останали българи да направят същото. Николай не се бои от истината, той се бори за нея. За мен това е българинът от времето на Ботев и Левски. Той има Ботевата творческа сила и чувството за правда, има склонността и визионерството на Левски. Сигурен съм, че българският народ вярва на такива личности. Ще гласувам за него, защото той е обединител, а не разединител. Той защитава честта и достойнството на всеки българин и на родината ни България, и то не за сметка на някоя друга държава. За нас, българите, е много важно да имаме такава личност в Европейския парламент. Образован, смел, самоотвержен! 

Авторитетът му е голям в Европа и извън нея именно защото е човек на истината и борец за истината. Патриот в най-висша форма. Такъв патриот, който обича родината и народа си. Това е човекът, който с огромно уважение се обръща и към всички други народи, но винаги защитава честта и интереса на българите и България. Много обедня България откъм българи – добре, че имаме такъв човек като Николай Ненчев. Вгледайте се в него и го чуйте.

Струва ми се, че нашето запознанство се случи след мой спектакъл в Народния театър, на който той присъстваше. Мои колеги ни запознаха и съм сигурен, че тогава беше министър на отбраната. Точно заради това ми направи страхотно впечатление, защото около него няма суета или его, той е един човек, с когото искаш да споделиш, един човек, около когото искаш да бъдеш, да го слушаш как говори. Николай Ненчев е човек с висока ценностна система и отново казвам, човек – борец за истината. 

Това не може да не остане в съзнанието на човека, да не го мотивира да иска да гласува за него, да има такъв политик, държавник и пр. 

На един рожден ден той ми подари един от най-красивите подаръци, които съм получавал някога – „История славянобългарска“. 

Винаги когато сме били заедно, сме говорили за България, за това как нашите родители са се борили за българското и българщината. Те са били борци за истината. 

Ако моите думи ви се виждат красиви, то е, защото говорим за човек, който действа красиво. 


Етикети: * * *