Затяга се обръчът около Кобрата, възможно е да му забранят да се бие повече на територията на САЩ

преди 3 години

Фриволната постъпка на Кубрат Пулев може да му коства кариерата.

Адвокатката Глория Олред

Лицензът на най-добрия ни боксьор Кубрат Пулев е замразен заради скандала с журналистката Джени Суши. Това обявиха от Щатската спортна комисия на Калифорния. 


Кобрата целуна след интервю кралицата на голото суши, а тя реши да се възползва максимално от ситуацията и завежда дело. 
„Щатската спортна комисия на Калифорния управлява състезания, в които хората от всеки пол са уважавани като състезатели, репортери и фенове. За нас този инцидент е сериозен. Преди да бъде лицензиран за нов мач в Калифирния, боксьорът Кубрат Пулев трябва да се яви пред Комисията на 14 април и да демонстрира, че спазва тези принципи на уважение“, заяви говорителят на комисията Вероника Хармс.
Следващото заседание на Спортната комисия е на 14 май, а статусът на лиценза на Кубрат Пулев е включен в дневния ред. Джени Суши ще присъства заедно с адвокатката си Глория Олред. Ако лицензът му бъде отнет, той няма да може да се бие повече на територията на САЩ.

Целувката на Кубрат Пулев
Снимка Интернет

Ето коментарът във Фейсбук на спортната журналистка Ваня Влашка, която от години живее и работи в САЩ. Преди това беше във в. „Труд”. Заглавието е на редакцията.

Ядовете на Кубрат тепърва предстоят, даже ще спре да целува и Андреа…

  Vania Vlashka

Имам усещането, че в България още никой не си дава сметка колко сериозно е загазил Кубрат Пулев. Бях изненадана от публикациите, че въпросната „целуната от Кобрата“ дама вече е наела най-високопоставената адвокатка не само на Западния бряг, но и в цяла Америка.

Глория Олред защитава жените в обвиненията им срещу много известни и важни мъже от шоубизнеса, политиката и спорта, които са „сгазили лука“ в полето на сексуалните отношения. Накратко казано – хваща натясно богати екземпляри, от които могат да се изкарат сериозни пари. Тя е еврейка, на 77 години, висока е само 160 см, но се изправя срещу доста по-високи от нея влиятелни мъже и им изпразва безпощадно банковите сметки. Ето част от наранените и беззащитни същества в портфолиото на Глория: Мел Би от „Спайс гърлс“, която получи бащинство за дъщеря си от Еди Мърфи. Кели Фишер, годеницата на Доди Ал Файед, зарязана пред олтара от арабския плейбой заради Даяна, принцесата на Уелс (б.а. – на пресконференцията си Глория Олред го нарече „жаба, облечена в дрехите на принц“?!). Рейчъл Ючител, една от 8-те любовници на Тайгър Уудс. Трите жени, които обвиниха Доналд Тръмп в тормоз и неправомерно сексуално поведение. Глория беше адвокат и на 28 от 33-те жени, които вкараха в затвора Бил Козби… Повечето от делата обаче не влизат в съда, защото тя е царицата на извънсъдебните споразумения. Това е нейната тактика – дава пресконференция, насочва прожекторите към поредната плячка и пуска медиите по следите й. После чака обаждане от адвоката на жертвата. Даваш чек, обвинението се оттегля. Просто и ясно, като фасул. Ядовете на Кубрат тепърва предстоят. Даже ще спре да целува и Андреа…

Етикети: * *